Diablos Computer Achizitii SEAP

Achizitii Seap

Email

 

 

Ce inseamna SEAP?

SEAP inseamna: Sistemul Electronic de Achizitii Publice

Sistemul Electronic de Achizitii Publice reprezinta o infrastructura informatica unitara care ofera institutiilor publice din Romania posibilitatea achizitiei de produse, bunuri si servicii prin mijloace electronice, iar Agentilor economici posibilitatea de a depune ofertele pentru licitatiile electronice

 

Cate categorii de utilizatori sunt pe SEAP?

SEAP are 2 categorii de utilizatori:

Autoritati contractante

Ofertanti

Autoritatile contractante: sunt cei care organizeaza licitatiile si pot fi: (primarii, consilii judetene, institutii publice, ministere, spitale, scoli, gradinite, unitati militare, universitati, agenti economici etc.)

Ofertantii: sunt cei care participa si oferteaza  la licitatiile deschise si pot fi (societati comerciale cu capital privat sau de stat)

 

Ce tipuri de licitatii gasim pe SEAP?

Licitatiile Publice publicate pe S.E.A.P sunt de mai multe tipuri:

Anunturi de intentie, Anunturi de participare , Anunturi de atribuire , Concursuri de solutii, Concesionari

Cereri de oferta, Cumparari directe,  Licitatii electronice proceduri offline

In functie de tipul licitatiei, pasii care trebuie urmati pentru a participa, pot sa difere.
Licitatiile se pot desfasura doar daca acestea sunt publicate de Autoritatile Contractante, iar apoi se depune cel putin o oferta.
Pentru a publica o licitatie pe SEAP,  Autoritatea Contractanta trebuie sa  fie inregistrata pe SEAP si sa aiba un cont de utilizator.


Pentru Manual Utilizare SEAP click aici.

 

 

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+