Diablos Computer Cum Cumpar

Cum Cumpar

Email

Diablos Computer este un magazin online de unde puteti achizitiona produsele dorite fie direct din magazinul nostru situat in strada Raul Mara nr. 1a, fie comandand online pe site , livrarea urmand sa fie facuta prin curier rapid (URGENT CURIER), livrare in toata tara in maxim 24 de ore .

CUM COMAND?

1. On-line prin inregistrarea pe site-ul nostru si finalizarea unei comenzi. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant DIABLOS COMPUTER pentru discutarea detaliilor legate de derularea in cele mai bune conditii a comenzii Dumneavoastra.

Livrarea prin curier – In acest caz va fi necesara interventia unui operator pentru a face programarile pentru livrare. In cazul in care comanda nu se achita ramburs, va fi necesara achitarea contravalorii comenzii inainte de livrare prin transfer bancar.

IN CAT TIMP SE LIVREAZA PRODUSELE

Livrarile se fac in maxim 24 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari DIABLOS COMPUTER si de Dumneavoastra si, in cazul comenzilor cu plata prin ordin de plata sau online, tranzactia a fost confirmata de banca sau de procesatorul de carduri.Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa comande online firma noastra a pus la punct un sistem prin care transportul este gratuit pentru  orice expeditie in anumite localitati din tara(peste 5000 de  localitati) . Pentru a vedea lista localitatilor pentru care costul transportului este gratuit dati click aici.

Pentru cei care nu locuiesc in una din localitatile din lista de mai sus , acestia pot alege localitatea cea mai apropiata pentru a primi coletul in aceleasi conditii (transport gratuit).

Deasemenea daca clientul doreste sa primeasca coletul acasa desi nu locuieste in una din localitatile de mai sus atunci firma noastra trimite acel colet la adresa ceruta dar clientul isi plataeste singur transportul.Va puteti calcula costul expeditiei folosind:calculator cost expeditie

DOCUMENTE (FACTURI, CHITANTE, GARANTII)

Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii.

TERMENI SI CONDITII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.diabloscomputer.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de pe acest site.

Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor speciale sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. DIABLOS COMPUTER nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Retururi de produse

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la retur.

2.Telefonic, apeland:

021.311.00.05
0728.166.694 ANA
0727.177.831 LORENA

Preluare comenzi telefonice: Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00

3.Prin e-mail:

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza in care ne veti comunica numele/denumirea si datele de identificare firma, adresa de livrare si un numar de telefon la care puteti fi apelat pentru confirmarea comenzii. Va recomandam sa lansati comenzile pe site si nu prin e-mail, deoarece riscati ca acestea din urma sa nu ajunga la noi, Intrucat unele e-mail-uri nu ajung la destinatie din cauze datorate serverelor de mail sau filtrelor anti-spam.

4.Direct la magazinul nostru:

Str.Raul Mara nr 1 A sector 4 Bucuresti (vezi harta)

Livrarea la sediu – Daca a fost aleasa ca metoda de livrare, nu mai este necesara interventia unui operator, comanda poate fi ridicata oricand. Daca doriti achitarea prin ordin de plata va fi necesar sa solicitati emiterea unei facturi proforme.Pentru a beneficia de cuponul de reducere este necesara comanda pe site cu mentiunea ridicare de la sediu.

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+