Diablos Computer

Diablos Computer Calculatoare second hand

Email

SC Diablos Computer SRL s-a infiintat in anul 2003. Din anul 2004 suntem importatori directi de Calculatoare second hand, Monitoare LCD TFT second hand, imprimante laser second hand, servere second hand, componente pc second hand, laptopuri second hand.


Eforturile noastre se concentreaza pe satisfacerea si fidelizarea clientilor, deoarece consideram ca cea mai buna carte de vizita sunt clientii care ne recomanda si care revin la noi cu incredere.

Din anul 2008 SC Diablos Computer SRL isi desfasoara activitatea intr-un magazin modern situat in zona Constantin Brancoveanu sector 4 avand la dispozitie 450 mp pentru showroom calculatoare second hand , de prezentare a produselor aflate in depozitul calculatoare second hand.


Departamentul Vanzari Calculatoare second hand

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor pentru vanzari calculatoare second hand , vanzari monitoare second hand, vanzari laptopuri second hand, vanzari servere second hand, vanzari monitoare lcd tft second hand si multe alte produse si componente second hand . Membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor.

Departamentul de Service/Tehnic, Conditii de garantie

Toate produsele comercializate pe acest site sunt importate de firma noastra si ca atare garantia pentru toate produsele achizitionate de la noi beneficiaza de garantie pe loc. Ce inseamna acest lucru? Veniti cu produsul, constatam defectul reclamat si il schimbam pe loc cu acelasi produs sau oricare altul aflat pe stoc dorit de dvs (cu diferenta de pret calculata conform preturilor afisate pe site la momentul efectuarii garantiei).

Pentru clientii din provincie garantia se face la sediul firmei.Ce inseamna acest lucru: ca produsele trebuie trimise pe cheltuiala clientului la noi la sediu urmind ca noi sa suportam cheltuielile cu returul daca solicitarea de garantie a fost intemeiata. Daca clientul (din provincie care trimite coletul cu un curier) solicita nejustificat garantia(defectul reclamat nu este constatat) va suporta si cheltuielile cu returul produsului. Deasemenea acceptam returul produselor cumparate de la noi conform legii dar numai si numai la sediul nostru :adica clientul care doreste acest lucru va trebui sa aduca produsul la noi la firma impreuna cu factura si bonul fiscal sau sa le trimita pe cheltuiala lui la sediul nostru cu un curier, urmind ca noi sa returnam banii integral  imediat ce primim produsul.

Toate produsele de pe acest site sunt refurbished sau second hand. Site ul este actualizat zilnic . Vindem sisteme second hand brand cum ar fi calculatoare second hand Dell , sisteme second hand Ibm , calculatoare second hand HP . De asemenea firma noastra se ocupa cu vanzari laptopuri second hand dell , laptopuri second hand ibm , laptop second hand fujitsu siemens , laptopuri hp.

Cu o mare experienta in domeniul IT&C, SC Diablos Computer SRL a dat dovada de seriozitate fata de clientii sai, echilibru pe piata de profil si profesionalism. Avand o echipa unita si dornica de a face treaba cu adevarat, SC Diablos Computer SRL a ajuns intr-un punct in care isi doreste sa devina puternic pentru a ajunge in topul magazinelor online de IT&C. Avantajul nostru consta atat in experienta acumulata de-a lungul anilor dar si a unui magazin calculatoare second hand Bucuresti prin care clientii au posibilitatea de a vedea produsul inainte de a-l achizitiona.

 

Date de identificare fiscala SC Diablos Computer SRL

RO15267350;

J40/3352/2003;

 

Politica de confidentialitate Diablos Computer

Diablos Computer  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Diablos Computer va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe situl nostru, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Diablos Computer poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul diabloscomputer.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Diablos Computer, se pot dezabona Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Diablos Computer primit prin email.

 

Poze din si cu magazinul nostru:

 

 

 

 

 

 

 


 

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+