Diablos Computer Licente windows gratuit

Licenta windows 7 pro gratuit

Email

Licenta windows 7 pro + licenta Ofiice H&B 2010 gratuit pentru urmatoarele categorii de institutii:Utilizatorii din mediul academic:

- Instituțiile care activează în domeniul educației și care sunt acreditate ca instituție de învățământ superior, ca școală cu filieră vocațională sau ca și grădiniță.

- Birourile administrative ale unei instituții de învățământ, fie că sunt birouri regionale sau naționale, fie că sunt organizate exclusiv pentru scopuri administrative sau fac parte din grupuri guvernamentale, a căror principală sarcină este aceea de a oferi suport pentru instituțiile de învățământ.

- Muzeele de stat, al căror scop principal este unul educațional sau estetic, sau al căror personal prestează activități pe bază de voluntariat, ori dețin obiecte de patrimoniu pe care le expun publicului larg.

UTILIZATORII DIN MEDIUL ACADEMIC NU POT PRIMI SI LICENTE DE OFFICE,POT PRIMI DOAR LICENTE WINDOWS 7 PRO.

Organizațiile caritabile:

- Cele care oferă ajutor pentru săraci.

- Cele care contribuie la promovarea educației, la îmbunătățirea bunăstării sociale sau la conservarea culturii.

- Cele care susțin conservarea sau refacerea mediului.

- Cele care promovează drepturilor omului.

- Cele care activează în domeniul înființării societății civile.Categoriile cu un statut special:

- Școlile educaționale din domeniul medical.

- Instituțiile de cercetare înființate de către Guvern la nivel local, național sau european.

- Inițiativele guvernamentale la nivel național sau regional.

- Bibliotecile publice care oferă servicii tuturor rezidenților dintr-o comunitate, fără niciun cost. Pot fi încasate taxe doar de la cetățeni aflați în afara regiunii sau taxe destinate altor servicii.

Licentele pot fi achizitionate doar impreuna cu un pc sau un laptop din oferta Diablos Computer. Pentru a beneficia de promo , valoarea minima a pcului trebuie sa depaseasca 400 ron cu tva inclus.

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+