Diablos Computer Licente Windows Refurbished

Licente Windows Refurbished

Email

Diablos Computer - Microsoft Register Refurbisher

 

Diablos Computer este una din primele companii din Romania care a implementat acest program Microsoft. Programul se adreseaza companiilor care comercializeaza calculatoare second hand/refurbished .Pot fi preinstalate licente doar pentru  calculatoarele care au aplicat deja un COA (Certificat of Autencity label) pe carcasa . Pentru ca deja au mai fost licentiate in trecut ,pe aceste calculatoare care sunt revandute , pot fi preinstalate licente noi de windows. Pentru calculatorul refurbished calificat conform cerintelor microsoft  utilizatorul trebuie sa primeasca de la comerciant:

1. Factura fiscala pe care este trecuta licenta windows

2. COA  vechi

3.COA nou

4. Serial number pentru activare Windows.

5. Calculatorul cu windowsul preinstalat .

 

 

Produsele software refurbished disponibile  momentan sunt:

 

 

1. PreInstalare Windows 7 Home = 89 ron

2. PreInstalare Windows 7 Pro = 159 ron

3. PreInstalare Windows server Standard 2003 = 950 ron

4. PreInstalare Windows 8.1 = 185ron

5. PreInstalare Windows 8.1 Pro = 399ron

6. PreInstalare Windows Server 2008 Standard=3500 ron (disponibil la comanda)

 

Pentru mai multe detalii click site microsoft.

 

 

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+