Cum comand?

1. On-line prin înregistrarea pe site-ul nostru și finalizarea unei comenzi. În cel mai scurt timp veți fi contactat de un reprezentant Diablos Computer pentru confirmare și discutarea detaliilor legate de derularea în cele mai bune condiții a comenzii.

2. Telefonic prin apelarea unui număr de telefon din secțiunea CONTACT din site. Se vor furniza operatorului ce preia comanda urmatoarele informații:

 •          Cod(uri) produs(e)
 •          Date de facturare
 •          Date de livrare
 •          Număr de contact

3. Direct în showroom. Pentru comenzile plasate direct în showroom, există un timp de aşteptare de aproximativ 15 minute pentru ridicarea comenzii, în cazul în care produsul se află în locația respectivă. Pentru produsele care nu se află în locația în care plasați comanda, acesta se poate ridica în următoarea zi lucrătoare.

 

Expedierea comenzilor*:

Comenzile plasate online sau telefonic până în ora 15 a oricărei zi lucrătoare se vor expedia în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 15 se vor expedia în următoarea zi lucrătoare. În caz de modificări, un operator vă va contacta pentru a comunica modificările.

 1.        Livrarea prin curier – Diablos Computer livrează prin Urgent Cargus, Fan Curier sau Book Curier oriunde în țară. Alegerea firmei de curierat se va face de către Diablos Computer în cazul comenzilor ce beneficiază de transport gratuit. Clientul poate opta pentru o firmă de curierat în acest caz doar dacă se încadrează în livrarea gratuită sau dacă dorește să achite costul transportului**. Comenzile de peste 150 de lei beneficiaza de transport gratuit***. Costul transportului comenzilor sub 150 de lei este suportat de destinatar.  
 2.        Ridicarea produselor de la showroom – Operatorul vă va contacta pentru confirmare și va specifica în cât timp poate fi ridicată comanda. 

Livrările se fac în 24 de ore de la data la care comanda a fost confirmată de către consultanții de vânzări DIABLOS COMPUTER și de dumneavoastră. În cazul comenzilor cu plata prin ordin de plată sau online, livrarea se face în 24 de ore de la data la care tranzacția a fost confirmată de bancă sau de procesatorul de carduri.

*În cazul perioadelor de reduceri, expedierea comenzilor poate suferi modificări.

**Costul transportului nu este standard, se calculează de catre firma de curierat. Calculator cost expeditie

***Costul de 150 de lei se referă la suma achitată de către client, nu la valoarea produselor asupra cărora s-a intervenit cu cupon de reducere.

 

Modalități de plată

 1.        Ramburs – Plătești la curier în momentul în care primești produsul.
 2.        Online cu cardul – Plătești online în momentul plasării comenzii.
 3.        Online prin PayPal -  Plătești online în momentul plasării comenzii, utilizând gateway-ul securizat Paypal.
 4.        Rate online cu cardul – Alegi numărul de rate când plătești online cu cardul.
 5.        Cash în magazin – Comanzi, plătești, ridici produsele.
 6.        Cu cardul în magazin – La fel de simplu, ca și la anterioara modalitate de plată.
 7.        Prin ordin de plată – După confirmarea comenzii, îți vom trimite factura proformă la cerere, iar după achitarea acesteia îți livrăm comanda.
 8.        Prin Grenke – După plasarea comenzii vei fi contactat să îți prezentăm oferta, apoi vei fi pus în legatură cu un reprezentant Grenke. Grenke permite închirierea de produse în valoare minimă de 500 de euro, pe o perioadă cuprinsă între 18 şi 60 de luni.