În primele 30 de zile de la cumpărarea produsului ai posibilitatea returnării acestuia şi rambursării integrale a banilor (produsul trebuie să respecte condiţiile minime de garanţie înscrise în certificatul de garanţie). Returul se poate face direct în unul dintre magazinele noastre sau folosind un curier. Taxele de transport vor fi suportate de client în cazul în care se solicită rambursarea nejustificată a banilor. Returul se va face numai după ce se va anunţa în prealabil un reprezentant al firmei noastre. Produsul returnat trebuie să deţină etichetele de garanţie intacte.

Produsele trebuie să fie însoțite de formularul Retur Marfă, pe care îl găsiți mai jos. Rambursarea banilor se face în termen de 14 zile de la primirea și verificarea produsului.Vom efectua această rambursare prin transfer bancar, in acest sens fiind necesar sa ne furnizați un cont IBAN precizând și titularul acestuia. Vezi formular retur mai jos. 

!Returul se face la adresa Jilava, Ilfov, Sos. Giurgiului 51. !

!Returul se trimite doar prin curier!

!Nu activati licentele software inainte de finalizarea celor 30 de zile de retur!

!Calculatoarele cu licenţe software activate nu se pot returna, precum și produsele consumabile dacă nu este înscris altfel în certificatul de garanție!

Extragaranţie de retur

Dacă pe parcursul folosirii produsului nu mai eşti mulţumit de produs din diferite motive, pe toată perioada garanţiei îţi oferim posibilitatea schimbării acestuia cu oricare alt produs de pe site. Unul dintre colegii de la suport tehnic te pot indruma sa faci cea mai buna alegere. Scrie-ne la [email protected] sau [email protected]