Pachete Software

Pentru orice sistem (calculator, laptop) poti achizitiona Antivirus si Pachetul Office! Iti punem la dispozitie in casuta de upgrade atat Kaspersky Retail Antivirus 2019, Subscriptie 1 an, cat si aplicatia Microsoft Office 365 Personal, 32/64 bit, Subscriptie 1 an - 1 utilizator. 

   

Negociază prețul! 

Ai găsit mai ieftin? Negociază prețul sau lasă-ne un link! Acum ai posibilitatea de a cumpăra la ce preț dorești!

Îți punem la dispoziție două butoane pe care le poți accesa la fiecare produs pe care dorești să îl achiziționezi. Utilizează butonul ”Ai găsit mai ieftin?” dacă ai descoperit că undeva există un preț mai mic decât al nostru și noi îți vom oferi același preț sau chiar unul mai mic. Dacă negociatorul din tine se simte norocos, atunci apasă pe ”Negociază prețul” și spune-ne cu cât vrei să cumperi produsul respectiv. O să fim prompți și îți vom oferi cel mai bun raport calitate/preț. 

Configurează-ți prețul!

Transport Gratuit

 

Diablos Computer poate livra prin curier rapid (GLS sau Fan Courier), oriunde în .ţară în 24 de ore.* Comenzile se pot ridica şi din punctele de lucru: Bucureşti, sector 4, Str Raul Mara 1A sau Jilava, Ilfov, Sos. Giurgiului 51

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON. Pentru comenzile ce nu depăşesc această sumă, costul transportului este de 25 lei. 

 

*În perioadele de promoţii, intervalul de livrare poate varia.

Flexibilitate

Comanzi online, prin telefon sau direct în showroom! Plăteşti exact cum vrei: la livrare, cu cardul online sau în magazin, în rate cu cardul online, sau cu ordin de plată. Preţurile şi stocurile sunt actualizate în timp real. Ai la dispoziţie prezentări complete ale produselor, fotografii de calitate şi opiniile clienţilor care au cumpărat şi folosesc produsele din oferta noastră.

 

Dacă vrei sa ne suni, îţi stăm la dispoziţie pentru orice solicitare sau comandă la numarul de telefon: 021.311.0005. Îţi vom răspunde de luni până vineri, între orele 9 - 18, şi sâmbăta între orele 10 - 14.

*pentru comenzile plasate direct în showroom, există un timp de aşteptare de aproximativ 15 minute pentru ridicarea comenzii

 

Extragaranţie de retur

Dacă pe parcursul folosirii produsului nu mai eşti mulţumit de el din diferite motive, pe toată perioada garanţiei îţi oferim posibilitatea schimbării acestuia cu oricare alt produs de pe site. Cum funcţionează acest serviciu? Foarte simplu: în primul rând identifici pe site-ul nostru produsul pe care vrei să îl returnezi (astfel afli suma de care dispui pentru un alt produs. Evaluăm produsul cumpărat de la noi la preţul afişat pe site la momentul respectiv). Poţi achiziţiona orice alt produs de suma respectivă sau achitând o diferenţă, în funcţie de produsul nou pe care l-ai ales.

În primele 30 de zile de la cumpărarea produsului ai posibilitatea returnării acestuia şi rambursării integrale a banilor (produsul trebuie să respecte condiţiile minime de garanţie înscrise în certificatul de garanţie). Returul se poate face direct în unul dintre magazinele noastre sau folosind un curier. Taxele de transport vor fi suportate de client în cazul în care se solicită rambursarea nejustificată a banilor. Returul se va face numai după ce se va anunţa în prealabil un reprezentant al firmei noastre. Produsul returnat trebuie să deţină etichetele de garanţie intacte.

!Calculatoarele cu licenţe software utilizate nu se pot returna!

 

Garanţie instant

La noi, garanţia se face pe loc prin înlocuirea produsului. Constatarea defectul reclamat se face prin testarea produsului. Dacă produsul nu prezintă defectele reclamate de către client, însă acesta doreşte înlocuirea produsului cu un altul identic, atunci produsul va fi înlocuit. Singura condiţie: produsul să fie în garanţie. Produsul poate fi înlocuit cu unul identic, care nu necesită o diferenţă de preţ sau cu un alt produs mai performant, achitând o diferenţă. Vezi Extragaranţie de retur pentru mai multe detalii.

 

Finanţare

Leasing IT de la Grenke permite închirierea de produse în valoare minimă de 500 de euro, pe o perioadă cuprinsă între 18 şi 60 de luni. Mai multe detalii aici.

Rate

Poți plăti online în rate direct cu cardul. La finalizarea comenzii, selectezi numărul de rate dorit și introduci datele cardului pentru finalizarea plății!

 

Distribuţie

Ofertele pentru distribuitori sunt personalizate în funcţie de cerinţe. Solicitările se trimit prin e-mail la [email protected] sau [email protected]

 

Licenţe Windows Calculatoare / Servere

Suntem una dintre primele companii din România care a implementat acest program Microsoft. Programul se adresează companiilor care comercializează calculatoare second hand/refurbished. Pot fi instalate licenţe doar pentru calculatoarele care au deja aplicat un COA (Certificat of Autencity) pe carcasă. Pentru că au mai fost licenţiate în trecut, pe aceste calculatoare care sunt revândute se pot instala licenţe noi de Windows la un preţ mult mai mic decât în cazul calculatoarelor licenţiate pentru prima dată. Pentru calculatorul refurbished conform cerintelor Microsoft, utilizatorul trebuie să primească de la comerciant:

 

  • Factura fiscala pe care este trecuta licenta Windows
  • COA nou Windows
  • Serial number pentru activare Windows.
  • Calculatorul cu Windows preinstalat

 

De asemenea, acest program se aplică şi pentru servere. Utilizatorul va primi factura pe care este trecută licenţa Windows Server, COA nou pentru Windows Server cu Serial Number pentru activare şi CD-ul pentru instalare (Doar pentru Servere!).

 

 !Licenţele nu se comercializează separat!