Diablos Computer Puncte Cadou

Puncte Cadou

Email

Punctele cadou le puteti folosi doar pe Varianta Desktop. Click aici pentru a folosi punctele cadou.

Campania ”Cuponul de fidelitate” este o noua initiativa marca Diablos Computer, menita sa-i tina aproape pe clientii nostri fideli. Fiecare produs de pe site este cotat cu un anumit numar de puncte. Odata achizitionat produsul, clientul va primi aceste puncte, aferente produsului cumparat, in contul sau de pe site-ul Diablos Computer. Pentru fiecare produs comandat online , in momentul achitarii comenzii, clientul va primi 5% puncte din valoarea comenzii. Fiecare punct valoreaza 1 ron. Punctele pot fi transformate in cupoane valorice si folosite pentru a obtine reduceri pentru comenzi ulterioare. Pentru a putea folosi aceasta campania este necesar sa aveti un cont valid pe situl nostru si deasemenea sa fiti logati pe cont.

Campania ”Cuponul de fidelitate” pas cu pas:

1. Se creează un cont pe site-ul Diablos Computer.

2. Se alege produsul / produsele dorite.

3. Se adauga produsul / produsele in cos.

4. Odata deschis cosul de cumparaturi, aveti optiunea de a adauga un cod de cupon, daca ati primit deja unul din partea Diablos Computer (ex.: la crearea contului, primiti un cupon cu reducere de 5%) sau de a folosi punctele disponibile pentru a le transforma in cupon.

5. Daca alegeti varianta a doua, a transformarii punctelor in cupon, trebuie sa dati click pe butonul de mai sus, conform indicatiilor din poza.

6. Va aparea o fereastra similara celei de mai jos, care va va indica numarul de puncte disponibile pentru contul dumneavoastra, in functie de produsul cumparat.

7. In casuta care va permite introducerea numarului de puncte, puteti sa adaugati orice numar, in limita punctelor disponibile, pentru ca apoi, prin click-ul pe butonul rosu - ”Acesta este cuponul dvs.”, sa fie generat un cupon, cu un cod aferent. Fiecare punct de fidelitate valoreaza 1 RON. Se pot transorma in cupon valoric toate punctele sau doar o parte din puncte .

8. Pe pagina cu ”Pusculita” va aparea valoarea in RON a discount-ului de care veti beneficia, punctele disponibile ramase, daca nu le-ati intrebuintat pe toate, precum si codul cuponului, care va fi introdus in pagina cu ”cosul de cumparaturi”.

9. Odata logat, utilizatorul poate vizualiza oricand, in partea dreapta a site-ului, punctele cadou de care dispune, si le poate intrebuinta dupa bunul plac.

10. Cuponul de fidelitate este valabil pentru toate produsele existente pe site.

 

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+