Diablos Computer
Client nou? Pentru a putea continua comanda este obligatoriu sa va autentificati sau sa ne furnizati datele obligatorii (datele marcate cu *) daca nu sunteti inregistrat pe situl nostru. Nu este obligatoriu sa creati un cont, dar la urmatoarea eventuala comanda va fi mult mai comod, va trebui sa va autentificati(sa introduceti doar user si parola). Daca va creati un cont(lasati bifat casuta : Doriti cont?) primiti automat un cupon cadou 5% din valoarea oricarei comenzi si in plus puteti scrie un review pentru orice produs si primiti automat un alt cupon 10% reducere orice comanda. Nu se poate folosi decat un cupon / comanda.
Clienti care revin: Va rugam sa va autentificati


(Parola uitata?)

Client Nou? Va rugam sa completati campurile marcate cu *.
Va multumim pentru intelegere.

Informatii utilizator
*
 

*
 

*
 

*


Informatii client
*


*


*


*


*


*
Informatii firma


AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+