Diablos Computer Servicii Diablos Computer

Serviciile Noastre

Email

Transport Gratuit

 

Diablos Computer poate livra prin curier rapid (Urgent Cargus, Fan Courier sau Bookurier), oriunde în ţară în maxim 24 de ore.* Comenzile se pot ridica şi din showroom-urile din Bucureşti, în sectorul 4 sau în sectorul 2.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON. Pentru comenzile ce nu depăşesc această sumă, costul transportului este suportat de destinatar. (Click aici pentru calcul cost transport.)

 

*În perioadele de promoţii, intervalul de livrare poate varia.

Flexibilitate

Comanzi online, prin telefon sau direct în showroom! Plăteşti exact cum vrei: la livrare, cu cardul online sau în magazin, în rate online sau în magazin prin Card Avantaj, sau cu ordin de plată. Preţurile şi stocurile sunt actualizate în timp real. Ai la dispoziţie prezentări complete ale produselor, fotografii de calitate şi opiniile clienţilor care au cumpărat şi folosesc produsele din oferta noastră.

 

Dacă vrei sa ne suni, îţi stăm la dispoziţie pentru orice solicitare sau comandă la numerele de telefon: 021.311.0005 sau 0723.520.117. Îţi vom răspunde imediat, de luni nă vineri, între orele 10 - 19, şi sâmbăta între orele 10 - 14.

*pentru comenzile plasate direct în showroom, există un timp de aşteptare de aproximativ 15 minute pentru ridicarea comenzii

 

Extragaranţie de retur

Dacă pe parcursul folosirii produsului nu mai eşti mulţumit de el din diferite motive, pe toată perioada garanţiei îţi oferim posibilitatea schimbării acestuia cu oricare alt produs de pe site. Cum funcţionează acest serviciu? Foarte simplu: în primul rând identifici pe site-ul nostru produsul pe care vrei să îl returnezi (astfel afli suma de care dispui pentru un alt produs. Evaluăm produsul cumpărat de la noi la preţul afişat pe site la momentul respectiv). Poţi achiziţiona orice alt produs de suma respectivă sau achitând o diferenţă, în funcţie de produsul nou pe care l-ai ales.

În primele 30 de zile de la cumpărarea produsului ai posibilitatea returnării acestuia şi rambursării integrale a banilor (produsul trebuie să respecte condiţiile minime de garanţie înscrise în certificatul de garanţie). Returul se poate face direct în unul dintre magazinele noastre sau folosind un curier. Taxele de transport vor fi suportate de client în cazul în care se solicită rambursarea nejustificată a banilor. Returul se va face numai după ce se va anunţa în prealabil un reprezentant al firmei noastre. Produsul returnat trebuie să deţină etichetele de garanţie intacte.

!Calculatoarele cu licenţe software nu se pot returna!

 

Garanţie instant

La noi, garanţia se face pe loc prin înlocuirea produsului. Constatarea defectul reclamat se face prin testarea produsului. Dacă produsul nu prezintă defectele reclamate de către client, însă acesta doreşte înlocuirea produsului cu un altul identic, atunci produsul va fi înlocuit. Singura condiţie: produsul să fie în garanţie. Produsul poate fi înlocuit cu unul identic, care nu necesită o diferenţă de preţ sau cu un alt produs mai performant, achitând o diferenţă. Vezi Extragaranţie de retur pentru mai multe detalii.

 

Finanţare

Ai 5 rate fară dobândă prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank. Cardul pentru rate se poate utiliza direct în magazin sau comandând online.

În curând, rate prin EuroLine!

Leasing IT de la Grenke permite închirierea de produse în valoare minimă de 500 de euro, pe o perioadă cuprinsă între 18 şi 60 de luni. Mai multe detalii aici.

 

Distribuţie

Ofertele pentru distribuitori sunt personalizate în funcţie de cerinţe. Solicitările se trimit prin e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau ne poţi suna la 021.311.00.05 sau 0723520117.

 

-10% Discount pentru servere luna aceasta

Luna aceasta primeşti suplimentar un discount de 10% pentru orice server comandat online.

Discountul se poate cumula cu alte reduceri şi se aplică la suma finală a preţului afişat pe site.Licenţe Windows Calculatoare / Servere

Suntem una dintre primele companii din România care a implementat acest program Microsoft. Programul se adresează companiilor care comercializează calculatoare second hand/refurbished. Pot fi instalate licenţe doar pentru calculatoarele care au deja aplicat un COA (Certificat of Autencity) pe carcasă. Pentru că au mai fost licenţiate în trecut, pe aceste calculatoare care sunt revândute se pot instala licenţe noi de Windows la un preţ mult mai mic decât în cazul calculatoarelor licenţiate pentru prima dată. Pentru calculatorul refurbished conform cerintelor Microsoft, utilizatorul trebuie să primească de la comerciant:

 

  • Factura fiscala pe care este trecuta licenta Windows
  • COA nou Windows
  • Serial number pentru activare Windows.
  • Calculatorul cu Windows preinstalat

 

De asemenea, acest program se aplică şi pentru servere. Utilizatorul va primi factura pe care este trecută licenţa Windows Server, COA nou pentru Windows Server cu Serial Number pentru activare şi CD-ul pentru instalare.

 

 

!Licenţele nu se comercializează separat!

 

 

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+