Diablos Computer Voucher Cadou

Voucher Cadou

Email

 

În perioada 7 - 12 Decembrie, îți dăruim TVA-ul ca să faci mai multe cadouri celor dragi!

Toate comenzile online beneficiază de un voucher cadou ce constă în contravaloarea TVA-ului din comanda respectivă (tva-ul din factură). Astfel, valoarea TVA-ului din comanda dumneavoastră online se va transforma într-un cupon de reducere care se va putea folosi pentru achiziții ulterioare. Se pot face oricâte comenzi. Fiecare comandă va fi recompensată cu un VOUCHER în momentul confirmării acesteia.

 

Luna aceasta fii plin de surprize!

 

*promoția este valabilă doar în perioada precizată și în limita stocului disponibil

**TVA-ul din factură se restituie sub forma unui voucher valabil 3 zile

***intervalul de livrare al comenzilor poate varia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AutentificarePuncte cadou

Trebuie sa te loghezi pentru a putea utiliza punctele

Vanzari Calculatoare

Diablos Computer va ofera posibilitatea achizitionarii IT second hand cu garantie, in maxim 5 rate fara dobanda. Pentru acest lucru aveti nevoie de un Card Avantaj. Cardul il puteti folosi in magazinele noastre situate in Zona Brancoveanu - Budimex sau Obor. Puteti efectua si plati online direct pe site in maxim 5 rate.

Firma nostra este acreditata "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite unor firme importator sa comercializeze calculatoare cu licenta Windows 10 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un sticker XP Pro/Windows 7 aplicat), relicentiate la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoarele second hand cumparate de la noi, o licenta Windows 10 Home costa doar 99 RON, iar Windows 10 Pro costa 169 RON.

 


Imprimante laser A3 A4 sh | imprimante laser hp second hand | imprimanta laser second hand

card avantajcard visaverified by visamaster cardcredit europe bank

Copyright © 2009 Cum cumpar? | Termeni si Conditii | Despre Noi | Politica de Confidentialitate | Garantia Produselor | ANPC | Google+